);

Actueel

18 juli 2025

Betere bijverkoop, betere marge?

“Welke saus wilt u erbij?” Deze en soortgelijke vragen blijven steeds vaker achterwege in de cafetaria. Dit is de ervaring van ProFri’s Mystery Guests die jaarlijks veel frituurspeciaalzaken checken. Als niet aan bijverkoop wordt gedaan, raakt dat jouw inkomen als ondernemer.

1. Marge...

09 juli 2025

ProFri-lid, check jouw code…

Kamer van Koophandel (KvK) gaat de bedrijfscodes in het Handelsregister wijzigen. Check dus dit najaar onder welke code jouw bedrijf staat ingeschreven. Dat is belangrijk. Want deze code (en dus de juiste omschrijving van jouw bedrijfstype) kan belangrijk zijn voor regelingen, vergunningen en...

03 juli 2025

Prestatie van jouw zaak meten?

Met de ProFri QuickScan loop je als een mystery guest door jouw eigen frituurbedrijf. Check dus regelmatig jouw zaak door de bril van de gast/klant.

1. Klantgerichtheid en omzet
Met de ProFri QuickScan check je de belangrijkste prestaties van jouw bedrijf. Zoals de...

27 juni 2025

ProFri-directeur: “Veel moois in de frituur”

“Gelukkig gebeurt er veel moois in de frituur?” ProFri-directeur Ubel Zuiderveld kwam uitgebreid aan het woord in vakblad Horeca Magazine. Zuiderveld gaat in op de uitdagingen voor de branche. Maar hij benoemt ook de mooie kanten van het frituurvak.

1. Is ons frietje met frikandel in...

27 juni 2025

Frituurverbod is van tafel

Een verbod op frituren in de openbare ruimte. Dat was het plan van de gemeente Almere als aftrap van zijn lokale gezondheidsbeleid. Vakvereniging ProFri kwam in actie. Niet alleen diende ProFri een uitgebreide zienswijze in, ook sprak directeur Ubel Zuiderveld de gemeenteraad toe.

1....

Agenda

10-11 Frituurwereld Event

Onze officiële partners